Udsalg!

Jillian Blazer

399,00 DKK
199,50 DKK

STORT UDSALG! 50% rabat på alle produkter!
Ryd
Varenummer (SKU): jillian-blazer-5 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Jillian blazer, der ligesom jillian pant, har en kombinationen af moderne habitstof og blød jersey. Blazeren er lavet i flot vævet habitstof mens der er blød jersey stof i siderne og på undersiderne af ærmerne. Den har en normal pasform og et klassisk snit med skulderpuder samt en enkel knap og satin foer.

Jillian blazer er en del af Kaffes populære basisprogram og vi er altid lagerførende med de klassiske farver – sort, marine, og mørk gråmelange. Samtidig udvikler Kaffe konstant nye farver og modeller, som passer til sæsonerne

Brand

KAFFE

Vi elsker simpelthen mærket Kaffe hos Butikgrønfeldt. Det er et ret fantastisk brand, som formår at lave dametøj der rammer mange målgrupper, samtidig fås det skønne tøj til en meget overkommelig pris! Hvordan kan man ikke elske det? Tøjet fra Kaffe besidder så mange kvaliteter. Sortimentet indeholder designs med skønne snit og smukke draperinger samt skræddersyede elementer. Tøjet giver en smuk silhuet, og mærket har tydeligt draget inspiration fra den afslappede og cool boheme stil. Kaffe er et brand, som alle bør stifte kendskab med.

Yderligere information

Farve

, , , , ,

Størrelse

, , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jillian Blazer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *